onsdag 20 juni 2012

PrinsT

Idag fick min PrinsT ont för första gången...vi var till BVC och tog två vaccinsprutor. Första sprutan gick ganska bra, han blev nog mest ledsen för chocken men det gick över väldigt snabbt. När sköterskan började rengöra andra benet märkte jag på T att han tänkte...Nej, inte en gång till! Så kom sprutan och han blev jätteledsen. Men efter kramar och tröstande ord av mamma blev det ganska snabbt bra igen och T visade sig från sin underbara och glada sida igen. 
Att se sin PrinsT ha ont och bli rädd var inte kul för mamma. Det gör ont i en, man önskar att man kunde byta med honom. Hur ska det bli sen, tänk om han får mycket ont...hur ska jag känna då? Detta var ju bara en liten spruta (eller två)

T fick i alla fall mycket beröm för att han var så duktig på att prata, stå och fästa blicken. Då blev mamma stolt. Han är verkligen duktig på att prata. Han kan göra så många olika ljud och svarar alltid när man pratar med honom. Han blir så glad när man sätter sig ner och verkligen pratar med honom. När man härmar hans ljud blir han så glad och bara skrattar.

Att han har blivit så bra på att stå beror på att det är den enda ställning som är bra när han har ont i magen. Han kan stå helt själv, bara man håller balansen åt honom så går det jättebra. 

Min underbara älskade PrinsT!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar